Çin’de kutlanan en önemli kutlamalardan biri olarak 2022 yılını

kutlamak için şık kıyafet temelleri, Çin Yeni Yılı baharın başlangıcını işaret ediyor. Aynı şekilde, CNY’nin yanı sıra kaplan yılını da kutlama ve aynı zamanda iyi arkadaşlarla yeniden bir araya gelmenin yanı sıra yeni yılın sevinçlerini birlikte kabul etme zamanıdır.

Kaynak: Pomelo
Bu kutlama aileyi, iyi arkadaşları ve önümüzdeki yılı kutluyor. Çin Yeni Yılı’nı kutlamaya yardımcı olacak bir dizi gelenek var. Müreffeh bir yeni yıl geçirdiğinizi garanti etmek için, gardırobunuzu güncellemeniz gerektiğini özel devletler. Eski kıyafetle ve yeni ile birlikte. Hangi renk arayacak? Evet, Çin kültüründe olduğu gibi kırmızı, servetin yanı sıra büyük şansı sembolize ediyor.

Bu yıl 1 Şubat’ta hazırlanın, ay yılı kutlaması hemen köşede, aynı zamanda parlak renklerin yanı sıra tasarımlar da geliyor. Bu nedenle, çok sayıda moda markası ay Yeni Yılı giysilerinin ihtiyaçlarını tanıtmaya hazırlanıyor.

Tiger 2022 için Çin Zodyak göstergesi olarak, kırmızı renk kavramının ötesine geçen desenlere ek olarak Tiger baskılarını gördüğünüzden emin olun. Şık ay yılı kıyafetleri temelleri hakkında çok daha fazla bilgi için aşağıya doğru ilerleyin ve favorimizi satın alın;

Ayrıca bakınız

Mağaza ve Stil, Bahar Modası
Bu Kore, 2022’de göreceğiniz çanta desenlerini ele alıyor

Seni rüya görüyorum kırmızı uzun kollu maxi elbisesi lulus
Asos tarzı yular cowl dantelli midi elbisesi içinde leke hayvan baskısı
Asos tarzı fırfırlı çukur kalem midi elbisesi sıcak pembe
Klasik Güzellik Kırmızı Şarap Satin Kolsuz Mock Boyun Maksi Elbise
Asos tarzı örtü tişört küçük elbisesi saten
Asos tarzı Paxton yastıklı topuklu katırlar kırmızı
Büyük payet diskleri ile asos tarzı kavrama çantası ve petrol mavisi ile zincirle ilgileniyor
Çin ejderha baskı yarık etek elbise

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *